balaj

Cristi Balaj, despre arbitraj: Doua greseli majore in favoarea FCSB



  • Cristi Balaj a analiza arbitrajul lui Avram din meciul FCSB – Craiova
  • Au fost identificate doua greseli impotriva oltenilor
  • Interesant este ca arbitrul nu a gresit si in favoarea Universitatii



min. 38, penalty Craiova, dupa faultul comis de stelistul Pintilii asupra olteanului Nuno Rocha: „Avem un atacant care loveste mingea si un aparator care pune piciorul pe directia de alergare a atacantului, impiedicandu-i deplasarea. Nu trebuie aratata masura disciplinara, pentru ca este doar o negliejenta. E un atac intarziat”.

min 56, Pintili scapa de galben dupa un fault comis in coltul terenului asupra lui Bancu, AVANTAJ FCSB: „Daca ar fi avut o pozitie mai buna, sigur ar fi vazut cum Pintilii vine cu talpa pe piciorul lui Bancu. Aici a gresit, ar fi meritat cartonasul galben”.



min. 72, cartonas galben Balasa pentru o intrare cu talpa sus asupra fundasului craiovean Bancu, AVANTAJ FCSB: „Din punctul meu de vedere e mai mult spre rosu. Vine cu piciorul ridicat, intins, asupra piciorului adversarului. E la fel ca in cazul lui Ianis Hagi si Viera. Ar fi trebuit sa il elimine, nu doar galben”

min. 82, eliminare Kelici dupa fault in postura de ultim aparator asupra atacantului bucurestean Florin Tanase: „Aici vorbim de impingere in situatie evidenta de gol si nu poate fi decat cartonas rosu. Pentru situatia evidenta de gol. Aceasta schimbare de regulament a venit de curand, in 2016 si nu e foarte clara”.

min. 85, meleu soldat cu doua eliminari: „Corect cartonasul galben acordat lui Briceag. La Man e de discutat. Impingerea fotbalistului de la FCSB e la nivelul fetei si a considerat ca este de rosu direct”.



There are no comments

Add yours